ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΞΙΕΣ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΞΙΕΣ

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ


ΒΙΒΛΙΟΠΡΟΤΑΣΗ


ΓΙΑΤΙ λέμε ΟΧΙ κάμερες στις σχολικές αίθουσες

Αναζήτηση

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ενωτική Κίνηση, Σεπτέμβριος 2012
Από το Blogger.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ


"Στέρεα Λόγια"

"Στέρεα Λόγια"
STAR Κεντρικής Ελλάδας, 26.11.2013 Συμμετέχει ο Χρ. Δαμιανίδης / ΕΛΜΕ Βοιωτίας

"Βήμα για όλους"

"Βήμα για όλους"
STAR Κεντρικής Ελλάδας, 13.05.2013 Συμμετέχει ο Σπ. Βαζούρας / ΕΛΜΕ Βοιωτίας

Διαύγεια ΠΔΕ

διαυγεια δδε

Διαύγεια ΔΔΕ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

ΚΑΙΡΟΣ LIVE

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Ανάπτυξη δράσεων Ο.Λ.Μ.Ε - Δ.Ο.Ε. για την υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου

  • Το Δ.Σ της ΟΛΜΕ, στα πλαίσια των αποφάσεων της Γ.Σ Προέδρων 1/10/2016, προχώρησε σε κοινή σύσκεψη συντονισμού με το Δ.Σ της ΔΟΕ. Στη σύσκεψη αποφασίστηκε η ανάπτυξη κοινών δράσεων ΟΛΜΕ-ΔΟΕ σε κεντρικό επίπεδο, αλλά και σε όλη την Ελλάδα με τη συνεργασία και το συντονισμό των τοπικών Συλλόγων Εκπαιδευτικών Π.Ε. και Ε.Λ.Μ.Ε. με κορύφωσή τους στην εβδομάδα δράσης 19-25 Οκτωβρίου 2016. Στις κοινές αυτές δράσεις καλούμε να συμμετέχουν και να συνδιοργανώσουν οι σύλλογοι και ενώσεις γονέων, μαθητές. 
  • Στις παραπάνω δράσεις περιλαμβάνονται η έκδοση κοινής αφίσας Δ.Ο.Ε. – Ο.Λ.Μ.Ε., επιστολές προς γονείς και γενικότερα την κοινωνία, επισκέψεις κλιμακίων σε σχολεία, συνεντεύξεις τύπου και παρουσία στα ΜΜΕ (περιφερειακά, τοπικά, κεντρικά όπου είναι δυνατό)για την ανάδειξη των ζητημάτων παιδείας καθώς και η πραγματοποίηση πανεκπαιδευτικών απογευματινών συγκεντρώσεων – συλλαλητηρίων διαμαρτυρίας ανά την Ελλάδα, με έμφαση στις έδρες των Περιφερειών και την Αθήνα. 
  • Με προμετωπίδα την επιτακτική ανάγκη της άμεσης πραγματοποίησης όλων των μόνιμων διορισμών που χρειάζεται η δημόσια εκπαίδευση παλεύουμε με κάθε μέσο, για την ανάδειξη των δυσμενών επιπτώσεων του σχολείου των περικοπών πόρων και μορφωτικών δικαιωμάτων των μαθητών, που δημιουργεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. 
  • Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ καλεί, στο πλαίσιο του αγωνιστικού σχεδιασμού που έχει αναπτύξει και θα συνεχίσει να αναπτύσσει, όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά και δυναμικά σε όλες τις συλλογικές διαδικασίες – δράσεις ώστε να γίνει η υπόθεση της υπεράσπισης – στήριξη του δημόσιου σχολείου, υπόθεση όλης της ελληνικής κοινωνίας. 
Για να δείτε  ολόκληρη την ανακοίνωση - αρχείο  pdf πατήστε εδώ