ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΞΙΕΣ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΞΙΕΣ

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ


ΒΙΒΛΙΟΠΡΟΤΑΣΗ


ΓΙΑΤΙ λέμε ΟΧΙ κάμερες στις σχολικές αίθουσες

Αναζήτηση

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ενωτική Κίνηση, Σεπτέμβριος 2012
Από το Blogger.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ


"Στέρεα Λόγια"

"Στέρεα Λόγια"
STAR Κεντρικής Ελλάδας, 26.11.2013 Συμμετέχει ο Χρ. Δαμιανίδης / ΕΛΜΕ Βοιωτίας

"Βήμα για όλους"

"Βήμα για όλους"
STAR Κεντρικής Ελλάδας, 13.05.2013 Συμμετέχει ο Σπ. Βαζούρας / ΕΛΜΕ Βοιωτίας

Διαύγεια ΠΔΕ

διαυγεια δδε

Διαύγεια ΔΔΕ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

ΚΑΙΡΟΣ LIVE

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Σημαντική διάκριση εκπαιδευτικών του ΕΠΑΛ Λιβαδειάς στο πρόγραμμα Microsoft Innovative Educator Expert

Για την αναδιαμόρφωση της διδασκαλίας με τη χρήση της τεχνολογίας

Κάθε χρόνο η Microsoft επιλέγει εκπαιδευτικούς από όλο τον κόσμο για το πρόγραμμα Microsoft Innovative Educator (MIE) Expert, μέσα από το οποίο δοκιμάζονται νέες ιδέες στη διδασκαλία. Τη διάκριση αυτή εξασφάλισαν 30 εκπαιδευτικοί από την Ελλάδα, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες με εκπαιδευτικούς από όλη την Ελλάδα με σκοπό τη βελτίωση της διδασκαλίας μέσω της καινοτομίας και της τεχνολογίας.

Μεταξύ άλλων το σχετικό δελτίο τύπου της 
Microsoft αναφέρει

"Τριάντα (30) εκπαιδευτικοί επιλέχθηκαν για φέτος στο παγκόσμιο πρόγραμμα Microsoft Innovative Educator (MIE) Expert και συνδέθηκαν με περισσότερους από 5600 εκπαιδευτικούς του προγράμματος MIE παγκοσμίως. Κάθε χρόνο η Microsoft επιλέγει καινοτόμους εκπαιδευτικούς για να μοιραστούν ιδέες, να δοκιμάσουν νέες μεθόδους και να μάθουν ο ένας από τον άλλον μέσα από μια παγκόσμια κοινότητα, που ως στόχο έχει να βελτιώσει τις επιδόσεις των μαθητών αξιοποιώντας την τεχνολογία."


Ανάμεσα στους 30 εκπαιδευτικούς Microsoft Innovative Educator (MIE) Expert, διακρίθηκαν  2 συνάδελφοι μας από το ΕΠΑΛ Λιβαδειάς:

1. Καλοβρέκτης Κωνσταντίνος, ΕΠΑΛ Λιβαδειάς, Διακριθείς Πρωτοπόρος Εκπαιδευτικός του 4ου,5ου και 6ου διαγωνισμού της Microsoft με συμμετοχή σε ευρωπαϊκά φόρουμ.

2. Παπακώστας Γεώργιος, Καθηγητής Πληροφορικής ΕΠΑΛ Λιβαδειάς.

Τι δήλωσε ο Δρ. Κωνσταντίνος Καλοβρέκτης ΕΠΑ.Λ. Λιβαδειάς:
«Ως εκπαιδευτικός, ένας από τους κυρίαρχους στόχους μου είναι η αύξηση κινήτρων και ενδιαφέροντος του κάθε μαθητή μέσα στην τάξη. Κάθε χρόνο σχεδιάζω και εφαρμόζω καινοτόμες ιδέες που πηγάζουν από τα ενδιαφέροντα των μαθητών μου υλοποιώντας αυτές βάση του πλαισίου εκπαίδευσης STEM που εφαρμόζω στην τάξη. Η αναγνώριση μου ως ΜΙΕ Expert, με ενδυναμώνει να συνεχίζω το εκπαιδευτικό μου έργο !»