ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΞΙΕΣ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΞΙΕΣ

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ


ΒΙΒΛΙΟΠΡΟΤΑΣΗ


ΓΙΑΤΙ λέμε ΟΧΙ κάμερες στις σχολικές αίθουσες

Αναζήτηση

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ενωτική Κίνηση, Σεπτέμβριος 2012
Από το Blogger.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ


"Στέρεα Λόγια"

"Στέρεα Λόγια"
STAR Κεντρικής Ελλάδας, 26.11.2013 Συμμετέχει ο Χρ. Δαμιανίδης / ΕΛΜΕ Βοιωτίας

"Βήμα για όλους"

"Βήμα για όλους"
STAR Κεντρικής Ελλάδας, 13.05.2013 Συμμετέχει ο Σπ. Βαζούρας / ΕΛΜΕ Βοιωτίας

Διαύγεια ΠΔΕ

διαυγεια δδε

Διαύγεια ΔΔΕ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

ΚΑΙΡΟΣ LIVE

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Συνδικαλιστική ανευθυνότητα ….

Δύο μήνες μετά τις εκλογές της ΕΛΜΕ και μετά από 4 συνεδριάσεις του νέου Δ.Σ. δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η εκλογή προεδρείου και η συγκρότηση του Δ.Σ. σε σώμα.

Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ τηρώντας υπεύθυνη στάση πρότεινε ενωτική συγκρότηση με αναλογικό και αντιπροσωπευτικό προεδρείο χωρίς αποκλεισμούς και κατέθεσε υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου, σύμφωνα με τη σειρά κατάταξης των συνδυασμών στις εκλογές. Οι υπόλοιπες παρατάξεις εκτός Παρεμβάσεων -από την αρχή ή στη συνέχεια- κατέθεσαν κάποια υποψηφιότητα ή δήλωσαν ότι αποδέχονται να συμμετέχουν.

Η έκφραση της συνδικαλιστικής ανευθυνότητας (Παρεμβάσεις) δεν αποδέχεται την ανάληψη καμιάς θέσης ευθύνης, παρ’ ότι αποτελεί την τρίτη δύναμη της ΕΛΜΕ με την εκλογική ετυμηγορία των συναδέλφων. Με μια σαθρή αιτιολογία περί "ανάγκης συγκρότησης προγραμματικού προεδρείου" υπονομεύει την ίδια τη συλλογική λειτουργία της ΕΛΜΕ. Δηλαδή, με απλά λόγια: "προϋπόθεση για να συνεργασθώ και να συμμετέχω είναι να έχω προγραμματική ταύτιση και ιδεολογική σύγκλιση" (!!!)
Η διαδρομή γνωστή ….
Ανευθυνότητα - Καιροσκοπισμός - Ευκαιριακές συμμαχίες.

§ Είναι η ίδια παράταξη που φυγομαχεί και κρύβεται κατά περίπτωση στις εκλογές και αποτελεί το εκλογικό δεκανίκι της Πρωτοβουλίας (π.χ. αποχή στις εκλογές ΠΥΣΔΕ 2012, 2014 και παραταξιακές ανακοινώσεις στήριξης). Τέτοια "προγραμματική και εκλογική ταύτιση" με τους νεομνημονιακούς σωτήρες;

§ Είναι η ίδια παράταξη που συμμετείχε στο διαπαραταξιακό προεδρείο της ΕΛΜΕ πριν 2 έτη χωρίς όρους “προγραμματικής ταύτισης” τότε !!!

Και μια επισήμανση: “Αντίσταση” δεν γίνεται καιροσκοπικά - ευκαιριακά - χωρίς Aξίες και συνέπεια !! 
 
Καλούμε για μια ακόμη φορά ΟΛΟΥΣ να αναλάβουν την ευθύνη που τους αναλογεί για τη συγκρότηση του Δ.Σ. σε σώμα και την εύρυθμη και συλλογική λειτουργία της ΕΛΜΕ.