ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΞΙΕΣ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΞΙΕΣ

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ


ΒΙΒΛΙΟΠΡΟΤΑΣΗ


ΓΙΑΤΙ λέμε ΟΧΙ κάμερες στις σχολικές αίθουσες

Αναζήτηση

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ενωτική Κίνηση, Σεπτέμβριος 2012
Από το Blogger.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ


"Στέρεα Λόγια"

"Στέρεα Λόγια"
STAR Κεντρικής Ελλάδας, 26.11.2013 Συμμετέχει ο Χρ. Δαμιανίδης / ΕΛΜΕ Βοιωτίας

"Βήμα για όλους"

"Βήμα για όλους"
STAR Κεντρικής Ελλάδας, 13.05.2013 Συμμετέχει ο Σπ. Βαζούρας / ΕΛΜΕ Βοιωτίας

Διαύγεια ΠΔΕ

διαυγεια δδε

Διαύγεια ΔΔΕ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

ΚΑΙΡΟΣ LIVE

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

«Ενδοσχολική βία και αθλητισμός»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα της 2ας Νοεμβρίου με θέμα «Ενδοσχολική βία και αθλητισμός» και ομιλητές τους Μαυρωτά Γεώργιο, Ολυμπιονίκη με συμμετοχή σε πέντε Ολυμπιάδες, καθηγητή στο Ε.Μ.Π. Τμήμα Χημικών Μηχανικών και Γερούκη Μαργαρίτα Σχολική Σύμβουλο Α/θμιας Χανίων, επιμορφώτρια για την ενδοσχολική βία.

Η εκδήλωση έγινε με συνδιοργάνωση της ΕΛΜΕ και της Δ.Δ.Ε. Βοιωτίας στο Συνεδριακό Κέντρο «Χρήστος Παλαιολόγος» στη Λιβαδειά και στο Γενικό Λύκειο Άσπρων Σπιτιών.

Την ημερίδα παρακολούθησαν μαθητές και μαθήτριες των Γυμνασίων της Λιβαδειάς και μαθητές και μαθήτριες του ΓΕΛ Άσπρων Σπιτιών και του Γυμνασίου Αντίκυρας. Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο Διευθυντής Δ.Δ.Ε Αλέξανδρος Καρκάνας, ο Σχολικός Σύμβουλος Δημήτριος Καλογεράς, οι Διευθυντές και οι συνάδελφοι  των Σχολείων ΓΕΛ Άσπρων Σπιτιών, Αντίκυρας, ΓΕΛ Διστόμου, 4ου Γυμνασίου Λιβαδειάς και 1ου Γυμνασίου Λιβαδειάς,  ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Βοιωτίας Γιάννης Πάγκαλος, ο Αιρετός του ΠΥΣΔΕ Βοιωτίας Χρήστος Δαμιανίδης, ο Υπεύθυνος Σχολικών Αγώνων του ν. Βοιωτίας Θανάσης Ορκόπουλος και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Αλουμινίου της Ελλάδας Ιωάννης Καραβάς. 

Την ιδέα και την πρωτοβουλία για την υλοποίηση της εκδήλωσης είχε ο συνάδελφος Παναγιώτης Αγγελέτος, καθηγητής Φυσικής Αγωγής του ΓΕΛ Άσπρων Σπιτιών με την υποστήριξη της Δ/ντριας του Σχολείου κας Ζάχαρη Ελένης.