ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΞΙΕΣ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΞΙΕΣ

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ


ΒΙΒΛΙΟΠΡΟΤΑΣΗ


ΓΙΑΤΙ λέμε ΟΧΙ κάμερες στις σχολικές αίθουσες

Αναζήτηση

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ενωτική Κίνηση, Σεπτέμβριος 2012
Από το Blogger.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ


"Στέρεα Λόγια"

"Στέρεα Λόγια"
STAR Κεντρικής Ελλάδας, 26.11.2013 Συμμετέχει ο Χρ. Δαμιανίδης / ΕΛΜΕ Βοιωτίας

"Βήμα για όλους"

"Βήμα για όλους"
STAR Κεντρικής Ελλάδας, 13.05.2013 Συμμετέχει ο Σπ. Βαζούρας / ΕΛΜΕ Βοιωτίας

Διαύγεια ΠΔΕ

διαυγεια δδε

Διαύγεια ΔΔΕ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

ΚΑΙΡΟΣ LIVE

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Εκδήλωση τιμής από το Μορφωτικό Σύλλογο Λεβαδείας για τον εκπαιδευτικό - καθηγητή Φυσικής Αγωγής Γεώργιο Κουρεντή


"Το εγκώμιο είναι η πληρωμή της αρετής",  Κικέρων.

O Μορφωτικός Σύλλογος Λεβαδείας στο πλαίσιο του θεσμού "Εκδηλώσεις Κοινωνικής Ευαισθησίας", την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015 τίμησε τον συνάδελφό μας εκπαιδευτικό - καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Γεώργιο Θ. Κουρεντή.
"Ο κ. Κουρεντής επί μακρά σειρά ετών είχε αναλάβει τη σωματική και ηθική διάπλαση των νέων της Λιβαδειάς και άξιοι αθλητές ανδρώθηκαν υπό την καθοδήγησή του. Πέραν από το εκπαιδευτικό του έργο έχει προσφέρει και πολύτιμο κοινωνικό έργο, προωθώντας το μαζικό και ατομικό αθλητισμό στην περιοχή μας", αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου του Μορφωτικού Συλλόγου.
Την τιμητική πλακέτα και τον αναμνηστικό πάπυρο σε επιβράβευση της πολύχρονης, αθόρυβης και ουσιαστικής προσφοράς του απένειμαν ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας κ. Ηλίας Τζαμτζής και ο Αντιπρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου κ. Λουκάς Φούφουλας. 
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ.κ. Γεώργιος.
Για τον τιμώμενο εκπαιδευτικό μίλησε με θερμά λόγια ο Χρήστος Δαμιανίδης, Αιρετός εκπρόσωπος των καθηγητών στο ΠΥΣΔΕ Βοιωτίας.
 Το στίγμα της ζεστής βραδιάς έδωσε ο Διευθυντής των μουσικών τμημάτων του Δήμου Λιβαδειάς κ. Γεώργιος Κοσμίδης και η μαθήτριά του δ. Ισμήνη Μαντζουράνη, που έντυσαν μουσικά την εκδήλωση, ενώ 
συγκινητική υπήρξε η προσέλευση του εκπαιδευτικού κόσμου της Λιβαδειάς.  
Κλείνοντας τη βραδιά η Πρόεδρος Μορφωτικού Συλλόγου κ. Άννα Νικολάου επισήμανε ότι απώτερος στόχος του θεσμού "Εκδηλώσεις Κοινωνικής Ευαισθησίας" δεν είναι η προβολή των προσώπων – άλλωστε ο τιμώμενος σε όλη του τη ζωή επέλεξε να εργαστεί σεμνά και ουσιαστικά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας – αλλά η προβολή του παραδείγματός του ως πρότυπο για τους νέους.