ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΞΙΕΣ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΞΙΕΣ

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ


ΒΙΒΛΙΟΠΡΟΤΑΣΗ


ΓΙΑΤΙ λέμε ΟΧΙ κάμερες στις σχολικές αίθουσες

Αναζήτηση

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ενωτική Κίνηση, Σεπτέμβριος 2012
Από το Blogger.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ


"Στέρεα Λόγια"

"Στέρεα Λόγια"
STAR Κεντρικής Ελλάδας, 26.11.2013 Συμμετέχει ο Χρ. Δαμιανίδης / ΕΛΜΕ Βοιωτίας

"Βήμα για όλους"

"Βήμα για όλους"
STAR Κεντρικής Ελλάδας, 13.05.2013 Συμμετέχει ο Σπ. Βαζούρας / ΕΛΜΕ Βοιωτίας

Διαύγεια ΠΔΕ

διαυγεια δδε

Διαύγεια ΔΔΕ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

ΚΑΙΡΟΣ LIVE

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Στη μνήμη του Θεόφιλου Σακαλίδη

«Έφυγε» από τη ζωή, σε ηλικία 60 ετών, ο συνάδελφος, φίλος και σύντροφος συνδικαλιστής της ΟΛΜΕ Θεόφιλος Σακαλίδης με πολύχρονη παρουσία ως αιρετός στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΔΕ). 
Η εξόδιος ακολουθία τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου - Καλλιθέας Ελασσόνας χθες 10 Νοέμβρη.
 
Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Καλλιθέας Ελασσόνας όπου ο Θεόφιλος είχε οργανική θέση εξέδωσε ανακοίνωση – ψήφισμα που εκφράζει τη δημόσια θλίψη του για τον αδόκητο χαμό του συναδέλφου – μαθηματικού – συνδικαλιστή της ΟΛΜΕ και συλλυπείται την οικογένειά του για την απώλεια. «Έφυγε ένας δικός μας άνθρωπος, ο εκπαιδευτικός, ο συνάδελφος και φίλος Θεόφιλος Σακαλίδης, που στάθηκε με υπευθυνότητα στο πλευρό των καθηγητών και με συνέπεια στους αγώνες του κλάδου μας. Θα τον θυμόμαστε πάντα», επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.
Ο Θεόφιλος Σακαλίδης υπήρξε ένας ανυποχώρητος αγωνιστής με όραμα και αξίες, με αφοσίωση στη συλλογική δράση, με πάθος για τη δημιουργία ενός δίκαιου κόσμου. Πίστευε με έναν απόλυτο τρόπο στο ρόλο και στη σημασία των κοινωνικών κινημάτων. Η αξία της αλληλεγγύης ήταν γι’ αυτόν η προμετωπίδα για κάθε συμπεριφορά και επιλογή του. Διέθεσε ουσιαστικά όλη του τη ζωή για την προαγωγή των στόχων του εκπαιδευτικού κινήματος, για  ένα Δημόσιο Σχολείο δημοκρατικό και ανθρωπιστικό. 
"Καλό σου ταξίδι, Θεόφιλε".