ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΞΙΕΣ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΞΙΕΣ

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ


ΒΙΒΛΙΟΠΡΟΤΑΣΗ


ΓΙΑΤΙ λέμε ΟΧΙ κάμερες στις σχολικές αίθουσες

Αναζήτηση

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ενωτική Κίνηση, Σεπτέμβριος 2012
Από το Blogger.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ


"Στέρεα Λόγια"

"Στέρεα Λόγια"
STAR Κεντρικής Ελλάδας, 26.11.2013 Συμμετέχει ο Χρ. Δαμιανίδης / ΕΛΜΕ Βοιωτίας

"Βήμα για όλους"

"Βήμα για όλους"
STAR Κεντρικής Ελλάδας, 13.05.2013 Συμμετέχει ο Σπ. Βαζούρας / ΕΛΜΕ Βοιωτίας

Διαύγεια ΠΔΕ

διαυγεια δδε

Διαύγεια ΔΔΕ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

ΚΑΙΡΟΣ LIVE

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Ευχαριστήρια επιστολή Σπύρου Βαζούρα προς τους συναδέλφους της Β/θμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας

Προς τους συναδέλφους της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας

Ευχαριστήρια επιστολή - ΒΑΖΟΥΡΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
 
 Με αφορμή τη μετάταξή μου στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την εμπιστοσύνη που μου επιδείξατε κατά την παρουσία μου στο χώρο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας.

 Τις τρεις φορές που έθεσα στην κρίση  σας την υποψηφιότητά μου για το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Βοιωτίας με εκλέξατε πλειοψηφών Διοικητικό Σύμβουλο (έτη 2009, 2010, 2013). Αυτό αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα.

 Από τις θέσεις ευθύνης του Δ.Σ. ΕΛΜΕ Βοιωτίας καθώς και από τη θέση του Αιρετού ΠΥΣΔΕ Βοιωτίας (έτη 2011, 2012) εργάσθηκα με συνέπεια για τα θέματα της Δημόσιας Εκπαίδευσης και των εκπαιδευτικών αλλά και τα προβλήματα του κάθε συναδέλφου ξεχωριστά. Η σχέση εμπιστοσύνης και η εκλογική σας ετυμηγορία κάθε φορά αποτέλεσαν τη μοναδική πηγή της δύναμης και δέσμευσής μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα και προσωπικά τον καθένα από τους συναδέλφους που συναντηθήκαμε σε δύσκολες επιλογές και αποφάσεις, όπως η δημιουργία της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ Δ.Ε. Βοιωτίας.

 Για όσους επέλεξαν στην πολιτική αντιπαράθεση το ήθος της γόνιμης διαπάλης των ιδεών και των απόψεων, τους ευχαριστώ.
Για όσους επέλεξαν να ταυτιστούν με την αθλιότητα ή να μετρήσουν «τον ίσκιο τους για μπόι τους», τους αφήνω για μια ακόμη φορά στη κρίση σας.

 Ελπίζω τα επόμενα χρόνια η Δημόσια Εκπαίδευση να βρει τη θέση που της αξίζει σε μια Πατρίδα που θα έχει αποτινάξει τα δεσμά της Αποικίας Χρέους.
Ελπίζω σε μια νέα συνδικαλιστική πρόταση που θα υπερβαίνει την παρακμή του μεταπολιτευτικού κύκλου και θα ανταποκρίνεται - δημιουργικά και υπεύθυνα - στις απαιτήσεις των συναδέλφων και τις ανάγκες της Δημόσιας Εκπαίδευσης.