ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΞΙΕΣ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΞΙΕΣ

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ


ΒΙΒΛΙΟΠΡΟΤΑΣΗ


ΓΙΑΤΙ λέμε ΟΧΙ κάμερες στις σχολικές αίθουσες

Αναζήτηση

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ενωτική Κίνηση, Σεπτέμβριος 2012
Από το Blogger.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ


"Στέρεα Λόγια"

"Στέρεα Λόγια"
STAR Κεντρικής Ελλάδας, 26.11.2013 Συμμετέχει ο Χρ. Δαμιανίδης / ΕΛΜΕ Βοιωτίας

"Βήμα για όλους"

"Βήμα για όλους"
STAR Κεντρικής Ελλάδας, 13.05.2013 Συμμετέχει ο Σπ. Βαζούρας / ΕΛΜΕ Βοιωτίας

Διαύγεια ΠΔΕ

διαυγεια δδε

Διαύγεια ΔΔΕ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

ΚΑΙΡΟΣ LIVE

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

ΟΛΜΕ: Κατασκευάζουν δεκάδες χιλιάδες "υπεραρίθμους" εκπαιδευτικούς

Το Υπουργείο Παιδείας μέχρι τώρα  δεν έδωσε επίσημα στην ομοσπονδία το σχέδιο ΠΔ για τις υποχρεωτικές μεταθέσεις των εκπαιδευτικών. Από αυτά που έχουν διαρρεύσει από το Υπουργείο σε τύπο και διαδίκτυο (εδώ και ένα μήνα περίπου) αποδεικνύεται πώς το Υπουργείο Παιδείας όχι μόνο επιχειρεί να διαλύσει τις εργασιακές σχέσεις των εκπαιδευτικών και να τους μετατρέψει σε περιπλανώμενους φαντάρους, αλλά επιχειρεί για ακόμη φορά μετά το μισθολόγιο να διασπάσει τον κλάδο σε «παλιούς» και «νέους».
Θεωρούμε απαράδεκτη από κάθε άποψη (ηθική, νομική, εκπαιδευτική) τη διάκριση της 12ετίας που επιχειρείται με το σχέδιο ΠΔ. Απαντάμε στην ηγεσία του Υπουργείου,  «δεν θα καταφέρετε να μας διασπάσετε». Ο κλάδος μας ενωμένος θα αγωνιστεί για να μην περάσει και να μην υλοποιηθεί το κατάπτυστο ΠΔ για τις υποχρεωτικές μεταθέσεις των εκπαιδευτικών, καταδικάζοντας παράλληλα την πολιτική του “διαίρει και βασίλευε” και του κοινωνικού αυτοματισμού στην οποία επιδίδεται η κυβέρνηση.
Καταγγέλλουμε επίσης τις εκβιαστικές διατάξεις του σχεδίου ΠΔ προς τους εκπαιδευτικούς «όσοι εκπαιδευτικοί δηλώσουν ότι δεν συναινούν στην υποχρεωτική τους μετάθεση καθώς  και όσοι δεν υποβάλουν δήλωση, κατατάσσονται στους πίνακες πανελλαδικής εμβέλειας»!! δηλ. ή συναινείς ή θα σε στείλουμε οπουδήποτε ανά την Ελλάδα!!
Το ΔΣ της ΟΛΜΕ......
Η συνέχεια ΕΔΩ